måndag 3 april 2017

Två år om två månader

Tänk hörni, att vi om ynka 2 månader har en 2 åring i huset! Hur kan tiden gå så snabbt!? 
Och hur kommer det sig att alla andra blir äldre medan jag själv fortfarande fortsätter vara 23 år efter år? (åldersnoja deluxe här över att i år fylla närmare 30 är 20....)

Dessa två månader tills det är dags för oss att partaja loss så är fyllda av kalas hos kompisar som också fyller, redan denna vecka är det Melvins tur!

Det känns också roligt att ha nåt annat än bara förlossningen och babyn att se fram emot såhär de sista månaderna som preggolady (hallå! mindre än 3mån kvar!!), det gör ju att tiden går så mycket fortare (som om tiden inte redan susade fram som en Formel1 bil med gasen i botten)! Nu får man istället fokusera på att fira vänner och sen ställa till kalas för vår egna ögonsten. Denhär gången förstår han ju dessutom lite mer vad det är frågan om än vid 1 års kalaset!

Ännu när barnen är såhär små (och knappast sen heller, man tar ju det hur man vill) så känner dock åtminståne inte jag så stor press att satsa allt för mycket i kalaset, sen när de är större lär de väl ändå ha mer önskemål och idéer om hur de vill ha det som man då kan försöka uppfylla i mån av möjlighet! En 2 åring har ju liksom ingen skillnad om det är 57 sorters tårtor och kakor på bordet och om de får presenter för ett värde av 500€.. Precis lika roligt är det bara det kommer några kompisar och leker och har kul! 
Sen att det kanske känns kul för föräldrarna att piffa lite extra och göra det lite mer speciellt och fint än en vanlig dag är ju såklart helt okej, men att börja köra all in och känna nån sorts stress och press över ett tvåårskalas känns nog smått onödigt, tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar