torsdag 20 april 2017

Tidiga väckningar

Alltså VEM är det som har programmerat vår son att vakna och tvinga sin moder att stiga upp TRE MINUTER ÖVER SEX varje morgon? Va!?

Mornarna blir ju så evighetslånga när man vet att man inte får nån kontakt med omvärlden ännu på 2-3 timmar, alla andra sover och hjärnkontoret är så trögstartat så man får absolut inget vettigt gjort här hemma heller.

Mörkläggningsrullgardiner har vi i alla sovrum men för att komma till vårt sovrum när han vaknar måste Oliver gå genom vardagsrummet, och då märker han ju att det är ljust och morgon, och vägrar sen ens försöka somna om. -_- Huhhu segär ja bara!

Inatt sov jag själv dessutom jättedåligt, vaknade minst en gång i timmen och tittade på klockan. Säkert kroppen som börjar förbereda sig för vaknätter igen så småningom (int för att vi egentligen hadd just nå såna med O så hoppas int med denhär nya lilla heller).. Så för att inte riskera att somna vid nåns kaffebord föreslog jag utomhuslek på förmiddagen, och fick som tur lockat Carro och tjejerna med oss ut i snålblåsten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar