måndag 10 april 2017

En riktigt mulen dag

Längsta dagen i världshistorien kan man nästan kalla denna dag.. och bara ca hälften är över än. Nåja, dagen när både jag och S var däckade i magsjuka medan Oliver var frisk och ville leka var kanske lite längre men denna kommer nog på stark andraplats. 

Oliver har fått både hosta och snuva i helgen och inatt slog febern till, så han är riktigt ynklig idag. Det är famnen som gäller för det mesta och trots det ändå mestadels gråt. Lite vindruvor + vatten/mjölk är allt han velat äta hittills idag och nu har han somnat i vagnen i sitt rum men några stora förhoppningar om att det skulle bli en ordentlig dagsvila har jag inte..

Tacka vet jag Netflix och Timmy Time/Daniel Tiger dagar som dessa..

Ska man försöka se nåt positivt i det hela så är det väl tur att det drabbade honom nu i början på veckan och inte till helgen när vi är på resa. Hoppas att han hinner bli frisk tills dess så vi kan åka och att ingen av oss andra blir drabbade!

2 kommentarer:

  1. Vår pojke e precis lika nu. Vi är nu inne på tredje dagen och hittils har de bara blivi värre. Vill inte äta heller och spyr upp mycket släm. Dagarna blir nog långa då man bara kan sitta inne. Krya på till er. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj nej hoppas verkligen det inte håller i sig så länge här.. :( Det är så hemskt när de små är sjuka! Krya på er också!

      Radera