onsdag 22 mars 2017

Ni kan kalla oss ÖVERLEVARNA

För jaa, jag har nog inte under alla ögonblick den senaste halva veckan varit säker på att utkomsten av situationen i huset skulle vara av den positiva sorten, MEN VI KLARADE DET!

Sedan förra livstecknet på bloggen, när Oliver hade magsjuka, har vi andra också fått genomlida eländet en efter en. Först Sami och sist men inte minst, the preggomama - som det också slog till hårdast för, eller så är jag bara pjasogast.. (Anser dock själv det förstnämnda)

För Oliver var det bara dendär halva dagen i lördags, men päronen har varit som två klubbade sälar både söndagkväll och måndag, och jag var även halvdöd igår även om uppkastningarna hade avtagit. 

Sen hjälpte inte helvetesnatten mellan mån-tis heller då kombinationen trång säng + obekväm preggokropp = döden. 
Jag hamnade stiga upp ca en gång i timmen för att gå omkring lite och typ mjuka upp kroppen. Jag har nu officiellt kommit in i svårt-att-hitta-bekväm-sovställning-stadiet av graviditeten och med två hänsynslöst hursomhelst-sovande killar i sängen blir det inte bättre. Vi sålde lilla soffan i gästrummet förra veckan och är nu i jakt på en utbäddbar soffa/gästsäng istället och det känns som att det inte vore en natt för tidigt med en extra sovplats att fly fältet till ibland. 
Sen har jag dessutom en hejvilt sprattlande bebis i magen som ju iofs är bra, hade han inte varit så aktiv dehär senaste dygnen hade jag nog blivit orolig med såna typ kramper jag hade i magen i måndags, men lättare att sova gör han ju det inte för mig direkt.

Idag har vi dock varit helt återställda, pappan i huset är tillbaka i jobb och jag och Oliver har ännu hållit oss hemma för att försöka att inte smitta nån annan men så småningom kanske vi hittar nån som vågar umgås med oss igen också.

2 kommentarer:

  1. Härrrrligt... Typ första jag sa då vi var på kaffe i söndags, "jaa, ni klara er utan att bli smitta, du å Sami" :D Har int känt av nåt, så kanske det klarade sig.. *knack i trä*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tror faktiskt int att ja fysiskt knacka i na trä efter att ja sa e, så he va säkert he som gjor e.. -_-

      Radera