onsdag 1 mars 2017

Första vårmånaden är här

Ni ba: Ehh mars är nog faktiskt en vintermånad.
Jag: MEN LÅT MIG NU LEVA LYCKLIG I MIN FINA ILLUSION OM ATT VÅREN ÄR HÄR. Tack.Nåja. Jag surfar febrilt runt på hela internätet för att hitta passande preggo- och mammakroppsbikini, dvs sån som man inte behöver nåt som helst stöd i själva behagen för att de ska hållas på plats i, utan stödet måste istället finnas i själva plagget, dock ändå helst utan bygel.

Jag har blivit så urbota trött på att behöva typ simma ikapp mina stövaröron medan jag desperat utropar "VI BRUKADE JU VARA PÅ SAMMA LAAG!" i mitt huvud medan de flyter ut åt alla möjliga väderstreck på samma gång. Så nu ska nån ny sorts inhägnad införskaffas.

Var hittar man sån då, kan en ju fråga sig. Jag har gått igenom alla stadens butiker i jakt på sportbh-modell utan lycka. Så nu vänder jag mig som sagt till webben. Men antingen är de jag hittar och gillar då sketadyra eller "fara bara"-modell (d.v.s. håller inte boobsen på plats-modell). Jag har ändå inget krav på att man ska platsa i "uuuh, sexy lady"-kategorin med den heller utan det är nog mer komfort framför looks denhär gången.

Simdräkt då, tipsar nån kanske om. Men då ska det ju också tagas i beaktande att vederbörande har 182cm lång kropp och varken vill att nåt ska skära in i axlar eller undre värld, vilket det ju är lättare att själv påverka med bikini då det inte är nån skillnad om det är 10 eller 50cm mellan övre och nedre del. Så därför.

Tips, anyone?

5 kommentarer:

 1. Carolines i Kokkola! 😊 Där hittar du båda två! E själv 180 lång och vet vad du talar om....har aldrig i hela mitt liv hitta en simdräkt med tillräckligt lång rygg...tills ja hitta en freya simdräkt!! Dessutom e den modell sportig...ingen granny style 😉 Dessutom e betjäningen super! Kostar såklart lite mer än hm stuff....men e int svindyr och e ju kvalitet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ska försöka komma ihåg det nästa gång jag besöker grannstan. :)

   Radera
  2. Köper alder na aderstans än Carolines, så jag rekomenderar o! :D

   Radera
 2. Som farbror T konstarera imorse, -"Första vårdagen då!".Jaa, typ...no då man får vada till bilen på eftermiddan... Beth, du gör nog helt rätt i att böri anskaff bikini i dehär skedi!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag med mina egna stövaröron döör åt din beskrivning! Tack för morgonens skratt! 😂

  SvaraRadera