måndag 6 mars 2017

Familjetid

Igårkväll satte vi oss hela familjen ner och lekte med playdoh! Så kul att Oliver börjat intressera sig för lite mer "pyssliga" saker, sånt som jag tycker om att göra m.a.o. heheh. Finns ju knappt nåt tråkigare än att typ leka med bilar eller borrmaskiner (som han annars vill göra 24/7).


Idag är S första riktiga vinterlediga dag! Vi hade hunnit både veckohandla och ta ett varv via SnelluShop redan innan 10 imorse, så nu har vi det undan, fadern är o tränar och sonen sover ute. Senare idag ska jag o crossfitta preggokroppen lite också, har inte tränat sen förra måndan så det ska bli kul!


Vi funderar på att åka över natten nånstans ännu denna vecka också. 
Nån som har tips på nåt ställe som vore kul för Oliver också? Vi har ju funderat på Tropiclandia men nu är Oliver fortfarande lite förkyld så det känns kanske inte riktigt hundra ändå.. 

3 kommentarer:

 1. Ni kan fa ti Vokatti till Angry Birds Activity Park om han gillar angrybirds förståss men annars e de ju ett roligt lekställe :) //Heidi S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte det för lite större barn? Tänkte åka till ett sånt ställe med sonen i Ruka ifjol, men läste då att Angry Birds parkerna passar typ från 5+

   Radera
  2. Vi har faktiskt funderat på Vuokatti men tror att vi nu bestämt oss för att va hemma denna vecka o istället fara på kryssning när S har pappaledigt v.15. :) Vi var faktiskt till Angry Birds parken i Ruka i fjol, men då var Oliver ju bara 8mån så han kunde ju int göra nåt där, de va nog roligast för oss vuxna att volta ner i skumgummi-poolen heheh. :) Nu skulle han no säkert ha mer kul där men fick också intrycket av att det var lite mer för större barn. :)

   Radera