torsdag 23 mars 2017

Den soliga torsdagsförmiddagen

Imorse knäckte jag koden. Den ändras med jämna mellanrum så att det inte ska vara för enkelt för den trötte föräldern men imorse kom jag ikapp och fick njuta av frukten, dvs att få ungen att somna om ett par timmar till fastän han redan hade bestämt att det var morgon kl. 6. "nee, vi ska no tota en stund till." löd dagens magiska lösenord, och det funkade. Hurra!

När vi sen hade masat oss upp runt kl 8 kunde jag konstatera att jag lider av hiskelig foglossning men att det nog bara är att bita ihop och se livet från den ljusa sidan ändå, för solen skiner ju!

Efter en stund hade vi planer för förmiddagen som bestod av promenad, parklek och Skorpanlunch med Carro och tjejerna, Janica och Melvin. Jag börjar ofta kallsvettas bara av tanken på att äta lunch på stan med barnet i släptåg men tänkte att det faktiskt är väldigt länge sen vi ens provat på det, så let's give it a go. Och det gick helt ok! Lite spring i benen med halaren runt knäna och småsten utkastat på golvet i cafét (varför har man ett stort kärl fyllt med småsten inomhus om inte för att cafégästerna ska få träna lite småstenskastning?) är väl sånt man får räkna med ändå.

En som åt mer bulle än lunch idag och den charmigaste babyn med den häftigaste frisyren!

Promenad (eller typ fysisk ansträngning ö.h.t.) är väl dock inte nåt som hör till favoritsysselsättningarna för denna preggolady nujust, då det värker och river och trycker lite här och där i mellersta delen av kroppen typ hela tiden. Ändå har vi promenerat mer de senaste dagarna än vad vi gjort på ungefär hela vintern, men hey, är det vår ute så är det!

2 kommentarer:

  1. Haha jag testa samma imorse när Abbe vakna halv 7, men de funka int alls på honom så jag fick no snällt stiga upp :@

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man sku behöv hitt en universalkod som funkar på alla barn alla dar så man allti sku få sova ett par timmar till när de behövs. ;)

      Radera