måndag 6 februari 2017

Winter War 2017

I fredags anlände vi till Tammerfors först mot 18-tiden. Tävlingarna hade börjat redan kl 17 och vi visste att man bara fick se de två första grenarna då den tredje var 14min amrap simning, och till simhallen slapp endast de tävlande in..
Så istället för att rusa till arenan och bara hinna se några minuter så checkade vi i lugn och ro in på hotellet och slängde oss på sängen en stund innan vi for på middag med Taneli och Fredrika.

Efteråt blev det ett långt bad till tonerna av Ted och Kaj podden. Om vi nångång bygger nytt hus så skulle jag absolut vilja ha både badkar och dusch. Så skönt att kunna slänga sig i badet efter en lång dag! Extra långt badkar skulle det dock vara.


Lördagen började vi med hotellfrukost och sen for vi direkt till Tampere Areena, och kom passligt fram 5min innan första grenen började. Jonna, Becka och Kajsa gjorde såna bra insatser och man kan inte annat än lyfta på hatten åt alla tävlanden som kämpade så bra hela dagen!


Kajsas ring muscle-ups och handstand pushups hann jag t.o.m. föreviga som gifs!


Det var så mycket hejarop och skrik (samt dålig luft) i arenan så man hade huvudvärk mellan varven. Bättre blev det inte av att vi hade människan med världens störigaste skrik i raden bakom oss. "ANNA MENNÄ VAAAN!" har ristats in i trumhinnorna förevigt.

Och så hade vi en mamma med en ca 4(?) månaders baby två rader framför oss som gjorde mig lite illa till mods emellanåt. Ok, var och en med sitt men att vara på en smockfull arena med en så liten baby som grät mellan varven, och att vara där HELA dagen, det är nog inte nåt jag skulle göra. Och dessutom lämna babyn att sova i vagnen mitt mellan en massa folk nere vid stängslet närmast de tävlandena medan man själv sitter uppe på läktaren o ser på tävlingarna.. hmm.. nä.

Men över till nåt roligare - hur många från Crossfit Jeppis som var på plats och hejade! 
Kajsa blev förresten 7:a, Becka kom 20:de och Jonna 29:de! Superladies!Efter att tävlingarna sen var över mot 19-tiden hoppade vi i bilen och for till Hesburger i brist på annat (vi är SÄMST på att komma på var vi ska äta) innan vi däckade för natten.
Söndagen började med hotellfrukost igen (LOVE) och sen tog vi en sväng via Ikea innan vi styrde hemåt! 


Så en riktigt bra helg fick vi! Inte jättemycket down-time men roligt att ha nåt att göra och det var jätteintressant att vara o se sin första riktiga crossfittävling!

3 kommentarer:

 1. Haha! När vi var på simtävling för någon helg sen i Koupio så satt en kvinna bakom mig som skrek samma sak, ANNA MENNÄ VAAAAN!!! Och näää-ä va jag fick fel i huvudet! Sen när vi gick ut från hallen så stocka samma kvinna dörren då hon stod med telefonen så ropa jag ANNA MENNÄ VAAAAN! Åt henne. Haha det var så kul att få ge tillbaks lite ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de e så störande! Visst ska man väl få heja men man behöver ju int ropa HELA tiden! Både S o jag fick sitta med händerna för öronen för att int helt tappa fattningen när hon lag igång. :D

   Radera
 2. Tack för hejandet!! 😊😊

  SvaraRadera