måndag 6 februari 2017

Tillbaka på hemmaplan

Helgen har varit fartfylld och innehållit stora kontraster i form av höga ljud och skrik på tävlingsarenan och tyst hotellrum där man fått sova i fred. 
Ska berätta mer ikväll om jag hinner och orkar! 

Igår kom vi till Saarijärvi ca 15 tiden, allt hade gått superbra hos fammo, Oliver hade sovit hela nätter och bara frågat efter oss ett par gånger på hela helgen. En massa kramar utdelades åt "mampappamamma" och sen hoppade vi i bilen och åkte hem. Väl hemma blev det nog lite feeling overload för lillkillen då han säkert hade så mycket känslor i kroppen + snuva på det, så det blev mest skrik och gråt resten av kvällen innan han somnade 21:30 (brukar normalt somna kring kl.20).

Så idag har vi haft reload mysdag bara gossen och jag. Skruvat ihop bord och stolar till hans rum och sen suttit där och ritat och lekt. Jag fick dock akut illamående mot 11 tiden, började spy och var riktigt rädd att det var magsjukan som kommit o hälsat på som hos många andra, då jag igen började må riktigt illa efter att vi ätit lunch.. Fick ta till ett avsnitt Pippi som distraktion sen så jag kunde ligga på soffan och samla krafter innan jag packade honom i vagnen för dagsvilan sen.
Som tur har maten ännu stannat på insidan kroppen så får hoppas att det bara var en eftersläng av preggoillamåendet!

1 kommentar:

  1. Me dedä "magafari" som går nu så e de många ja ha hört som bara kastat upp en gång o iställe mådd bara lite illa efteråt . Har också hört att många har haft riktit diarré /sanna

    SvaraRadera