söndag 19 februari 2017

Söndagssimmet

Denna helg har bestått av jobb större delen av dagen igår, sen besök av Olivers kusiner och Samis bror + fru (på tal om kusiner så väntar vi spänt på att en liten kusin från min sida släkten ska bestämma sig för att komma ut också, 3 dagar över tiden nu.. SPÄNNANDE!), och idag har vi haft en riktigt lat dag med inte mycket annat på schemat än simhallsbesök!

Oliver och hans idoler, kusinerna Alex och Jessica

Och simhallsbesöket jaa.. där låg man inte på latsidan åtminståne! Oliver är inne i en riktig pappa-period just nu, det är "pappa pappa pappa" som gäller 24/7. Allt i hemmet är "pappas" och om en bil kör förbi utanför så är det högst troligen pappa som kommer hem enligt killen.

Nå, jag brukar alltid ha med honom på damomklädningsrummet i simhallen och det brukar gå hur bra som helst. Men idag då.. "Pappa" var det enda ord som yttrades nonstop ur den lilla munnen från att vi skiljdes från fadern tills han återsågs i bassängen, och samma visa på väg bort. Lägg till otaliga flyktförsök för att snabbare slippa till omnämnde fader, med 0% hänsyn till om modern var påklädd eller ej. Man har inte upplevt panik innan man står naken och ser killen halft få upp dörren till entrén o nästan hinner smita ut..

Men hursomhelst. En annars lugn dag har vi haft, mer snö har fallit så vi hinner ta ut den älskade rattkälken på några fler åk än i vinter, till sonens förtjusning! Tror det blir nåt sånt imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar