onsdag 1 februari 2017

Söndagskväll i grannstaden

I söndags hade vi halva dagen till förfogande utan program, det enda vi visste var att vi behövde veckohandla men den vanliga prismatouren känns ju ganska gjord och tråkig, så vi kom på att vi åker till grannstaden o handlar istället! Och när man en gång kör dit kan man ju hitta på nåt annat på samma gång också, så det blev att testa på Touhu Talo på samma gång!


Lite över en timme var vi där o lekte loss, men jag måste nog säga att MaxiFun här i stan känns både större, fräschare och jaa.. bättre. 
Visst trivdes Oliver och hade kul men hela stället kändes kanske mer anpassat för lite större barn då man hamnade att lyfta honom på många ställen, och småbarnssidan var jätteliten gentemot hur stor den är vid MaxiFun. Å andra sidan fanns vid Touhu Talo 2st välfyllda bollhav vilket Oliver älskar, så allt har ju både plus och minus.


Efteråt for vi in till stan och åt middag på Rax. Oliver bryr sig 0% om pizzorna när han får prinskorvar, köttbullar, gurka och majs och vi får frossa i pizza i fred!

Efter ett varv genom Minimani innan hemresan var det minst sagt en trött kille vi hade med oss hem sen. Bara att skyffla in kvällsgröten och hoppa i säng för honom sen, så en lyckad söndagkväll blev det!

3 kommentarer:

 1. Hej! Angående lekplats utrustning..man skall aldrig lyfta /hjälpa barnen I den utrustning som finns eftersom den är anpassad efter förmåga, om du lyfter upp barnet så kan det skada sig, kanske inte klarar sig igenom hela klätterställningen etc. :)
  Vet det här eftersom jag studerat och gått kurser I lekplats design

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer säkert! :) Nu var jag/Sami ju med honom genom alla klätterställningar o släppte absolut inte iväg honom ensam efter att ha lyft upp honom nånstans. Enda gångerna vi ens var högre upp i "tunnlarna" var för att slippa upp o åka i rutchkanan som han älskar (och i den satt han som du kan se i famnen). :)

   Radera