måndag 20 februari 2017

Bästa starten

Sonen somnade som en stock efter en förmiddag full med lek med bästisen Lo och gosbabyn Gry. 
Så nu ska modern passa på att laga en tunnbrödsrulle, slänga upp benen på sofflocket och se ett avsnitt The Good Wife medan lillebror bökar runt i innanmätet. 
Perfekt måndag. 


(btw, är jag överdrivet nojig eller normal som har myggnätet på vagnen året om när barnet sover? Är ju inte mycket mygg ute just nu men har sån skräck för att nån demonbesatt katt ska hoppa upp i vagnen..)

5 kommentarer:

 1. Haha..jag hade också myggnätet på året runt med de två första barnen. Först nu med tredje "vågar" jag ha bort det under den myggfria årstiden. 😁

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, skönt att hör att ja int e ensam! 😅

   Radera
 2. Jag har nog å myggnät året runt 😁 tryggt så 😊

  SvaraRadera
 3. Hej! :)
  Nu måste jag kasta in nån fråga här angående vagnen. Jag frågade om den för ett bra tag sedan också då vi funderade på att skaffa en likadan. Det blev så att vi nog skaffade en som jag känner lite hatkärlek för faktiskt. En dag vill jag sälja den och nästa dag kan jag inte tänka mig att vara utan den för något i världen.
  Teoretiskt sett är den perfekt för oss men i praktiken ganska otymplig, stel och inte så ombonad som t.ex en Emmaljunga. Därför skaffade vi nyligen en billig Emmaljunga så att jag skulle få testa en sån också.

  I jämförelse med Emmaljunga har F6:an så låga kanter och vi får hålla på spänna och spänna om selen för att dottern ska sitta bekvämt utan att rasa ner, känns lite osäkert att gå med en känsla av att hon kan tippa över kanten liksom...har du upplevt dethär? Finns det något knep som jag missat kanske. Och hur är fotpåsen till vagnen, på någon googlad bild tycker jag den sett så himla lång ut på något sätt?
  Någon vagn ska bort, nu har vi endast 3 st med en springvagn inräknad.. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, synd att du int är lika nöjd som vi är med vår f6! :/ Alltså jag kan nog int säga att jag upplever samma, men då har vi faktiskt inte en enda gång har satt fast Oliver med spännena ännu, utan det har nog känts tryggt att ha honom där bara man har "bågen" som far över o mellan benen när han sitter. Men då är han ju också väldigt lugn o har aldrig ens försökt klättra ur.. Bekvämt verkar han nog också sitta fast vi int har fast honom heller. :) När han var mindre hade jag bara upp dedär fotstödet så att han satt med benen ganska rakt, så då upplevde ja int att han rasa ner heller. :) Fotpåsen har vi egentligen bara på när han sover, så då tycker jag det är bra att den är ganska rymlig så filt+vintersovpåse+filt ryms bra under utan att den blir för snäv, men int har ja heller tänkt på att den sku se onormalt stor/lång ut. :)

   Radera