lördag 21 januari 2017

Sparkfri natt

OJ VET NI VAD JAG SKA SOVA SKÖNT INATT!

Förra nattens ninjasparkar i rygg/mage och huvud som ledde till att jag for o sov på soffan halv 5 för att åtminståne få lite sömn innan jobbet kallade, och att jag blev ofrivilligt fotograferad på väg hem från Kokkola i eftermiddag är som bortblåst, då jag vet att jag kommer få sova skönt, ostört, i tystnad, utan ninjasparkar inatt.

Oliver håller på får typ 5 bakre tänder på en gång nu, vilket gör att han sover lite oroligare än vanligt. Han kommer till vår säng allt mellan 23-05 på natten och ligger sen o svänger, snurrar o sparkar resten av natten.. 

Men inatt är han hos mommo och moffas över natten, och jag måste erkänna att det är skönt, även om jag redan saknar honom lite och skulle nog inte tacka nej till några kramar av vår lille myskille. Sami och jag ska sen ut o äta, och sen bara sjunka så djupt ner i soffan som det bara är fysiskt möjligt framför nån serie/film, innan vi somnar o sover oavbrutet en hel natt, och så länge vi själva bestämmer imorgon. AAAAH!


2 kommentarer:

  1. Hoppas ni har en fin kväll ❤️ Det förtjänar ni!

    SvaraRadera
  2. Söta Saga! Min dotter heter också saga :)

    SvaraRadera