tisdag 17 januari 2017

Plaskande preggoladies

Alltså det finns ju verkligen ingen info om gravid-simgymnastiken nånstans på Folkhälsans sidor, så idag tog jag saken i egna händer, packade simväskan o for till Östanlid för att se om de fortfarande har det, helt enkelt. Skulle de inte ha det så skulle jag ha farit till vanliga simhallen istället, men till min lycka insåg jag att preggosimmet still exists! 
Så alla fellow preggoladies som är intresserade av simjumppa, skriv upp dethär;
Helt anpassat för gravida alltså. Man får ta det i den takt man tycker känns bekväm och hon som drar det är utbildad för att jobba enkom med gravida och kan verkligen sin sak, så man är i trygga händer!

4 kommentarer:

 1. Tack för det. Har själv inte heller hittat nå information på nätet. Har tänkt ringa dit men har aldrig kommit för mig :):)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du fick svar enkelt nudå! :) Säg hej om vi syns där!

   Radera
 2. Åh va bra! sökte en heö kväll jag också, men hittade INGENTING! Kul! Ska försöka komma mig dit då!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de borde verkligen uppdatera infon på folkhälsans sidor! De ska du absolut! :)

   Radera