tisdag 17 januari 2017

Bästa vinterköpen

För ett par helger sen for vi på en spontantrip till Vasa över dagen, för att gå i lite butiker och allmänt bara fördriva tiden. S kom på att Oliver absolut behöver en rattkälke så bl.a. en sån kom med hem. Och den är verkligen uppskattad! Olivers käraste ägodel kan man nästan kalla den ibland. Att dessutom kunna styra medan man åker ner i backarna är också ganska morjens tycker morsan.


Så ni kan ju gissa om gossen är med på noterna så fort man nämner "rattkälke" och "backen" i samma mening! 
Idag hade vi en timme att fördriva innan pappan i huset skulle komma hem så då hoppade vi i ytterkläderna o spatserade iväg till backen. Som tur bor vi typ 300m från närmsta pulkbacke så vi har nära och behändigt. Dock är den aningen hög om man ska ränna från toppen (vilket barnet tycker att man ska) enligt denna moder men det är sällan mycket folk där så man behöver inte ens skämmas fast man ibland utbrister "nää ja vågar int fa na högre!!" och därmed är fegare än en ett o halv åring..

På vägen hem skulle alle man gå för egen räkning tyckte Oliver, helst via lite skog och diken och sånt.  Man kan ju alltid slänga sig på backen o vila emellanåt om det blir tungt.


Och låt mig presentera: ÅRETS BÄSTA KÖP! Och det vågar jag nästan påstå helhjärtat fastän det bara är mitten på januari än.

Nämligen Icebugs dubbskor! S hade köpt ett par åt sig själv tidigare i vinter och efter att jag hade provat dem ett par gånger var jag nog tvungen att beställa hem ett par åt mig också. Så. Bra. Skor.

2 kommentarer: