fredag 16 december 2016

Två dagar

Det blir typ varannandag-bloggeri på denna bloggen ser det ut som. Igår förmiddag efterlyste jag lite leksällskap och fick napp av alla 3 mamas och bihang som snart därefter infann sig hos oss på lite julkaffe o glögg!


Sen blev det att spendera ett kvällsskifte på jobbet och vi fick besök av stadens lucia och tärnor som sjöng så fint!


Så en riktigt bra torsdag blev det!

Idag tog jag en risk som jag sällan tar om jag vill behålla nerverna intakta, men har man tråkigt så har man. Jag satte nämligen Oliver i bilen o for med honom på stan på förmiddagen! Och det gick riktigt bra dessutom! Fick dagens bicepsträning på köpet då barnets ben var ur funktion p.g.a. okänd anledning men det vi for till stan för kom vi hem med och både modern o barnet var nöjda!


Nu sover Oliver på trappan och när han vaknar ska vi hoppa i bilen igen o åka till DagisNordberg (a.k.a. Carros babydaddy som ställer upp o sköter tills S slutar jobbet) då jag o Carro + några till ska iväg på en gruppdiskussion om föräldraskap! 

2 kommentarer:

  1. Haha jag fick så rolit av "då barnets ben var ur funktion p.g.a. okänd anledning" :D gillar din humor! :)

    SvaraRadera