torsdag 29 december 2016

Tall girl problem

Det ena av mina två användbara par jeans sprack i röven för några dagar sen, och det andra paret har jag fått konstatera att nog är för spända i midjan, så sen dess har jag fått gå runt med strumpbyxor på dagarna. Det är ju förvisso nog är helt bekvämt men problemet är att jag inte har speciellt många överdelar som täcker ovannämnda röv p.g.a. att jag är 182cm lång, och typ långa toppar som går över vanliga folks rövar räcker knappt ner till byxkanten för mig.

De flesta av mina längre tröjor/tunikor är typ stickade så ikväll före jag for på middag med svedupellina Anna-Lovisa, Filip och Heidi så gick jag via H&M i jakt på nåt ostickat. Kom faktiskt till min förvåning hem med ett fynd så nu har jag åtminståne en till rövtäckare i min minimala samling. 

Där fick ni första magbilden också, v.15 är jag i nu och med strumpbyxor som inte trycker in magen typ alls har jag faktiskt ett ordentligt put redan.

Jag har dock märkt med mig själv och strumpbyxor är att jag ibland inte är superdiskret med att dra upp dem när de hasat ner i midjan. En gång kom jag till och med på mig själv med att dra upp hela långa tröjan till midjan, dra upp strumppisarna och sätta ner tröjan igen. The thing is att strumpbyxor ofta är väldigt genomskinliga så det blev en ordentlig rumpflash i Carros hall ifall nån råkade se det. Får försöka tänka på att undvika det bland folk i fortsättningen.

3 kommentarer:

 1. Annars varifrån brukar du köpa jeans och vilken modell/märke? Är själv 177cm å tycker de e svårt att hitta snygga jeans spec. i jeppis som int kostar en förmögenhet 🙈

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså det är verkligen jättesvårt att hitta bra jeans!
   Här skrev jag ett inlägg om det förra året heheh: http://elisabethsundqvist.blogspot.fi/2015/03/lasarfraga-byxor.html

   Men ja, senaste gångerna jag köpt jeans är det nog från Vero Moda eller JC tror jag. I Jeppis har jag nog inte hittat tillräckligt långa byxben på många år, men i Kokkola finns ju JC där de har ganska bra utbud, och så är vi emellanåt till Jyväskylä där de har Vero Moda (finns väl Vero Moda i Kkla också tror ja med den är inte lika bra) där man ibland kan hitta nåt! Händer det nångång att jag hittar nån bra modell som är typ under 50e passar jag nästan alltid på att köpa 2 par!

   Radera
  2. Oj varför det blev sådär stora hål mellan orden vet jag icke.

   Radera