onsdag 28 december 2016

Favoritjulklappen enligt mamman

Oj som jag har ogillat dendär lysande gröna, fula Liberoväskan som man fick med sig hem från bb, som vi har använt som skötväska det senaste typ halvåret för att jag varit för snål o lat för att skaffa nåt bättre, då den ju faktiskt fyllt sin funktion helt bra ändå.

Men nuså!
Denna fina hade jag skaffat åt Oliver i julklapp, dock var den väl nog kanske mer åt mig själv så jag slipper gå runt med dendär ovannämnda hemskheten. 


I'm in love! Själv har jag ju en större Kånken som jag alltid använder om jag behöver ha mer än typ plånboken med mig och jag måste säga att dessa väskor nog faktiskt är superbra!

Som den observante också kan se så kör jag ännu med stora bilen vår trots att vi ju köpte en ny, mindre, som O och jag skulle använda. Airbagsystemet i framsätet på den fick dock fnatt typ en vecka efter att vi köpte den så sätet behöver bytas, vilket blivit gjort men så lyckades de byta fel säte så ett nytt måste igen beställas o sättas in, så då känns det ändå säkrare att ha O i denhär bilen tills den andra är helt i skick o vi behöver inte flytta bilstolen hela tiden när den andra ska in på service.
Oj då vi har så tur med våra bilar.. :))))

4 kommentarer:

 1. vannifrån köpt du Kånken? Ha tänkt köp jag å men int komi till e :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dendär lilla köpt ja faktiskt från wish så den e fejk, men de syns eller känns absolut ingenstans o kosta bara 16e med frakt. Tänkt att den ju ändå kommer blir sliten o slängd hit o dit så böri int lägg 70e på de före han fattar att va lite försiktigare me sina saker. :) Min egna stora är äkta från partioaitta. :)

   Radera
 2. Så snygg! Försökte också leta på wish men hittade inget alls från fjällräven 😕 Vad ska man söka på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kompis tänkte o köpa bara nån dag efter att ja beställde men då hitta hon int dem mera heller, så ja vet int om di helt tagit bort dem kanske.. :/

   Radera