tisdag 27 december 2016

Dagens i-landsproblem: Träningskläder för gravida?

Har bara tränar 2 pass på 2 veckor nu, vilket börjar kännas både i ryggen (får medsamma sjuk rygg om jag inte tränar) och på humöret. Idag kändes det dock passande med en wod både tids- och humörsmässigt så då blev det äntligen av! Har jobbat lite mer senaste veckan också och då speciellt känns det viktigt med träning också för att hålla kroppen i skick så den orkar.


Nå, som jag nämnt tidigare så lider jag av att bli illamående om jag har för spända byxor som spänner på magen, och det märkte jag också av idag under träningen, då tightsen spände hela tiden typ precis mitt på magen när jag böjde mig ner för att plocka på/av/upp vikterna och skivstången.

Nu till dilemmat; var fasiken hittar man långa (inte skitdyra, ska ju bara använda dem några månader) träningstights anpassade för gravida = går helt över magen!?

Jag har googlat som en galning nu ikväll och inte hittat ett enda par att beställa hem. Vanliga tights finns i massor men de är ju genomskinliga som plastfolie när man squattar och ska man ha nån topp som går helt över röven måste man ju dra ner den hela tiden och så slipper man inte ens ner ordentligt i en squat heller.

Förvisso skulle det säkert gå att ha vanliga träningstights med låg midja men har erfarenheten av såna även som ickegravid att jag hamnar att stå o dra upp dem stup i kvarten, vilket också stör träningen.

Typ såna som dehär från Zalando (av märket Noppies) söker jag. Finns dock dessa kvar i nån annan storlek än XL/XXL? Svar: Nej. 

4 kommentarer:

 1. Hej, jag beställde hus idag lite från glammom och där har de dessa och borde finnas i andra storlekar kvar :)

  https://glammom.se/gravidklader/noppies-active-wear-sports-legging-black/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, beställde därifrån nu! :)

   Radera
 2. Hej 🙋 Lindex.fi på hemsidan under MOM kan man beställa träningsbyxor för gravida. Helsvarta för 34,95. 😊

  SvaraRadera