torsdag 24 november 2016

Sista graviditeten

Bloggsilence idag pg.a. illamående o spyende förmiddag, och sen jobb 14-21:30. Usch dethär illamåendet alltså! Typ det enda som ger tröst när det är som värst är tanken på att vi bara ska ha 2 barn (vilket skär i öronen på typ alla man berättar det för? "nåå vänt bara no blir de säkert en till sen ännu!" .. F off.), dethär är alltså sista graviditeten jag behöver må skit igenom (gillar inte nämnvärt att va gravid öht), samt att man ju får bästa belöningen i slutändan! När man var som störst förra gången så sa ju typ alla att "njuuut av mysiga magen nu, du kommer sakna den sen!!" .. öööh nä? Inte en endaste sekund har jag saknat att va en flodhäst med foglossningar faktiskt.

Nåja, var riktigt nära att sjukanmäla mig idag när jag låg i soffan o tyckte synd om mig själv men hoppades ändå på att illamåendet som vanligt skulle gå om till eftermiddagen, vilket det gjorde och jag har kunnat jobba hela kvällen utan spypauser som tur! (dock många småätarpauser - det enda som håller illamåendet i shack)

Medan jag jobbade hade killarna här hemma tråkigt då jag hade tagit bilen som Olivers bilstol finns i och de då inte kunde åka nånstans, så trots att jag sagt att julgranen inte kommer fram innan mitten på december (sami ville sätta fram den redan i oktober....) som tidigast så kom den tydligen upp idag heheh..

2 kommentarer:

 1. Jobbigt me illamående, hoppas du får böri må bäter snart!!
  Å julgran, så myysigt :') sku gäärna plock fram en här i huset direkt men Calle tänker mejr mitten åv december liksom du gör :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah jaa men man hinner ju tröttna så om man har rej! :D

   Radera