söndag 16 oktober 2016

Remppa

Det blev den renoveringsdag idag.

Det har varit kaos i rummet hela dagen men nu börjar det så småningom vara på rade igen. Vi skulle börja med att laga färdigt taket på förmiddan, men så har vi haft ett enormt klädskåp i ena sidan av rummet som det blev lite problematiskt att få taket ovanför. Vi tänkte först att vi bara flyttar undan det men när vi efter många om o men fick det flyttat så kom vi fram till att det blir mycket rymligare o bättre om vi inte alls ställer tillbaka det, samt att man kan möblera på fler olika sätt sen. Så ut for det!


Nå, sen räckte takpanelen inte riktigt till och så kom ju problemet med tapeterna.. Jag hade ju redan varit snabb o tapetserat runt skåpet, och alltså skärt av längs med det, dvs kanske inte helt rakt. Så då blev det att börja riva ner gamla tapeten från 80-talet som var bakom skåpet, samt en tapetrand av den nya tapetsen på vardera sida för att få en snygg kant att fortsätta från. 


När det bara lämnade en liten rand som inte fick takpanel, o vi ju behövde mer tapeter, så satte vi oss direkt sen i bilen o for till Kokkola o köpte mer (..av samma billiga skittapet som jag aldrig mer skulle använda.. Men man kan ju inte direkt byta tapet där mitt på väggen så jag hade inte direkt nåt val). Så nu är det förberett för att tapetsera det sista imorgon o förhoppningsvis få det att se bra ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar