måndag 31 oktober 2016

Nu är mjölken slut

Boven i nattkissdramat var nog mjölken i sängen på kvällen, för nu när vi slutat med det för några kvällar sen så är det torra pyjamisar ända till på morgonen - så skönt! Dock har vi ju ännu haft problem med att det ska drickas mjölk mitt i natten för att somna om men inatt gick jag ut som segrare ur den fighten också, fick va uppe en timme halv4-halv5 men vi tog igen det med att sova en timme längre än vanligt imorse, så va ska int he å taa se så småningom! 

I förmiddags har vi varit på lek till Fia och Colins, och nu sover barnet som bäst i vagnen utomhus. Tyckte att han var lite varm när vi skulle fara hem så jag hoppas att han inte blir sjuk från MPR vaccinet nu, exakt 10 dagar sen han fick det idag o det är väl ungefär då det brukar komma..

2 kommentarer:

  1. när dom är 1,5 så ska dom ju egentligen int "behöv" mjölk nattetid längre så det är nog baa ti vara hård så glömme han snabbt att han ens bruka få mjölk på natten (vi hadd samma här att pojken vila ha mjölk men då vi bestämt att vi slutar me de så ick de nog bra efter nå natt utan) Hoppas han int blir sjuk av vaccine!! Håller tumman

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo ja vet, vi hadd nog en lång period utan mjölk när han sov hela nätter men då de kom nån bakre tand så fick han de för att somna om o sen lämna de på igen.. :/ Men nu ska de bort! :)

      Radera