fredag 7 oktober 2016

Målat o klart

Idag målade jag klart lekköket, och jag måste nog säga att jag tycker det blev snyggare än innan!
Ännu ska jag nog införskaffa kastrullerna o köks"verktygen" från Ikea, och så kan jag tipsa familjen om att han önskar lite lekmat i julklapp, hehe.


För tillfället ryms det inte i hans rum så tills nya rummet är klart får det stå i köket! Finns en perfekt liten vrå där Pendi förr hade sin mat o vatten (det kan vi inte ha framme så öppet längre pg.a. att nån annan äter av o plaskar i det..) där det passar bra så länge.

2 kommentarer:

  1. Snyggt! Är det ringar som syns där i bakgrunden? Är det ollis? Varifrån har ni köpt i såna fall? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo de e de! :) Det är nog Sami som köpt dem åt sig själv för träning redan tidigare men vi tog in dem för en tid sen så Olli får lek me dem om han vill. :) De är från Prisma för 35e, men är av plast vilket int är lika bra som de som är av trä (typ 50e) enligt Sami.

      Radera