tisdag 18 oktober 2016

Förnyelse i bloggosfären

Nå hööni! Ny header, va sägs? 
Lite oskarp men det är väl lite sån jag är ibland också.

Det blev lite hastverk då Carro kom på att vi skulle fota ny header åt mig idag istället för att bara ha en vanlig hederlig kaffepaus, så då det var bara att lyda - packa lite grejs o barnet i bilen o åka dit. Helst skulle man ju ha varit förberedd o fixad sen arla morgonstund men jag hade ju åtminståne maskara på mig idag. Inte för att det syns men.


Alltså jag är så awkward framför kameran. Vet inte alls hur jag ska beté mig och känner mig bara malplacerad överallt och vet inte alls varifrån mina bättre vinklar syns. Det var nog tur att hondär former Miss Suomi tyckte jag var för tjock (eller att jag skulle "tänka lite på vikten" som jag tror hon formulerade det - och på den tiden var jag faktiskt inte ens lite tjock) när jag var på möte med en modellagentur i Tammerfors för sisådär 7 år sen.

10 kommentarer:

 1. Jättefin heder! :) Alltså va hemskt med modellagenturen :O int ekonstigt att kvinnor har ätstörnongar :@

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jaa, men som tur tog ja int åt mig utan tänkt att nehe, o for direkt ti Subway o åt iställe 😅

   Radera
 2. Snygg! Kul att Olli e så med på bilden å! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) vi to till lite mutning för att få a att samarbet.. 😅

   Radera
 3. Va fina ni e! Jättefint / Linn

  SvaraRadera
 4. Jättefin header! Haha känner igen mig me dedär att va awkward, förr vägra ja va på foto men nu tvingar ja mig typ, å så sir ja normal ut å in i kameran i två sekunder före ja böri känn mig löjlig, å sen fotas de på tredje sekunden då ja sir helt skada ut. 😄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah jaa de e no sällan man lyckas se normal ut.. :'D

   Radera