tisdag 25 oktober 2016

En bättre natt

Kanske det vänder nu? När man har varit van med att killen sover hela nätter över typ ett halvår är det inte sketakul att vakna mitt i natten varje natt, men senaste natten sov han faktiskt 20-23:30 var vaken en timme men somnade till sist om när jag låg med honom i hans säng, och så sov han sen där ensam tills kl 6 när pyjamasen började bli lite fuktig, så riktigt bra hade blöjan ändå hållit! Råkade ha en 6'ans byxblöja hemma så vi prova den inatt, o den höll ju betydligt bättre än alla tejpblöjor vi försökt med nu. Så idag ska jag handla hem Pampers byxblöjor som fler rekommenderat så ska vi hoppas de funkar!

2 kommentarer:

 1. Hoppas byxblöjorna håller bättre tätt! Vissa byxblöjor har nog läckt för oss, men nu är det några veckor sen sist så jag hoppas det fortsätter så!
  Jättefin säng annars, påminner om en gammal säng som fanns ute i ladan vid mitt föräldrahem. Hade gärna haft kvar den och fixat upp den åt vår dotter, min fammo hade nämligen sågat benen av den en gång i tiden när hon skulle ha ner den från vinden och ut i ladan eftersom den inte gick nerför trappan annars och hon inte hade tålamod att vänta tills faffa eller pappa kom hem och kunde hjälpa henne få ner den. 😯 Men tyvärr så blev den slängd när mamma flyttade för några år sen. 😕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tycker de går lite i perioder vilka blöjor som passar bäst, så de är väl bara att prov sig fram o byta om man märker att nåt läcker ofta. :) Ja sängen älskar jag! Perfekt också då den är lite bredare än vanliga. :)

   Radera