fredag 28 oktober 2016

Den fina nyheten i stan

Jag hade hunnit springa genom Jakob Center ett varv redan igår innan jag for o träna, så jag hade både sett och handlat lite redan då, men idag när S är ledig tyckte han att vi kunde åka dit direkt det öppnar för att ha nåt att göra av förmiddagen, så det gjorde vi!

Alltså sånt superfint köpcenter vi har fått! Vi konstaterade båda två när vi stod i rulltrappan på H&M att det känns verkligen inte som att man är i lilla Jeppis, det enda som skvallrar om att så är fallet är väl att man ser bekanta ansikten som jobbar där, bl.a. bästa Janica i Cubus!
Och visst börjar vi ha ganska många klädaffärer här i stan nu när man tänker efter! H&M, Cubus, Seppälä, Kappahl, Lindex, Code, Dressman, Bros, HomeFun osv..


Supergod (men jättejätte söt) vaniljlatte på Roberts Coffee. Oliver tyckte dock det var roligast att titta på bilar o människor nere på gatan genom fönstrena.


Nu ska jag riktigt snart iväg o jobba resten av dagen och kvällen fram till 21:30, och likaså imorgonkväll 13-21. Det harmar så att jag tagit dessa skiften nu när hela min familj ska samlas o ha tortillakväll ikväll, det är ju inte så ofta vi träffas alla då syrran bor i Åbo, hennes Jimmy bor i Helsingfors och brorsan bor i Ekenäs.. Och imorgonkväll har de babydisco i Nykarleby som jag väntat på sen jag fick höra om det förra vintern.. -_- Men jaja, money money!

1 kommentar:

  1. Vi får ta flera gånger mot jul,Jimmy kommer int heller,i Bennäs först sent ikv.

    SvaraRadera