måndag 26 september 2016

Spontan eftermiddagskaffe

Idag hoppade vi på cykeln o for på spontankaffe till Carros. Plötsligt hade alla passligt att kaffa så hejla shacki blev samlat! Väldans trevligt!

Just sådär är det som det är bäst tycker jag, nån skickar "vill nån ta kaffe?" o 20min senare sitter man samlade, precis sådär hemmaklädd o ofixad (talar mest om mig själv..) som man är när det blir oplanerad kaffeträff.


Oliver älskar som bekant att sitta på cykeln, så nu när det är så härligt ute försöker jag passa på att cykla lite mer innan säsongen tar slut. Man tackar ju inte nej till lite vardagsmotion heller fastän jag allt som oftast nog är för lat o tar bilen istället.

Imorgon ska vi på öppen dagklubb igen! Vi var första gången förra tisdan vid Vestanlidgården och tyckte det var så trevligt och helt klart värt 3€ då mellis ingår, så imorgon spenderar vi förmiddagen där med lite andra mammor, nån enstaka pappa o kids!

2 kommentarer:

  1. Åh, hör av dig nästa gång ni far på öppen dagklubb så kanske jag o Abbe kommer oxå! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Vi slapp int idag ändå men nästa tisdag menar vi oss nog! :)

      Radera