fredag 30 september 2016

Skönt att stå på sidan om

Imorgon är det dags för BoxBattle igen, och denna gång dessutom Pampas-style med lag (2pers/lag) både från Crossfit Jeppis och Crossfit sixtyfive100 (Vasa)!

För en stund sen fick man lite ledtråd om vad eventen kommer bestå av, och jag måste säga att det känns så bra att inte vara med denna gång, hahah!

Sami kommer dock va med och jag tror hårt på att han och hans lagpartner har chans att vinna! Oliver o jag kommer såklart va på plats o heja så stor del av dagen som lillkillen tillåter! 
Det ska bli så spännande!

Bilder från BoxBattle i juni

6 kommentarer:

 1. Hur gör du de "animerade" bilderna eller gimp som det kanske heter? 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. De fanns färdigt en kamerainställning "animerad gif" på telefonen som ja gör dem med. :)

   Radera
 2. Sku du köp en lik vagn igen om du sku va i den sitsen att ni ska köp ny? Bra/dåligt med er vagn? :) gravid och på span efter vagn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lika* mena ja förstås haha. En lik vagn ska jag nog int köp haha

   Radera
  2. Oj nej böri nu int köp nå likvagn :'D
   Men jo, de tror jag nog jag sku göra! Kommer faktiskt int på nåt annat dåligt med den än att den är rätt så skumpig på grusvägar (var helt nojig ang. de när Oliver va rikti liten men int va de nu nån fara ändå heheh) då den har plasthjul o int luft , men då igen har vi aldrig haft punktering heller, så de finns väl plus o minus med allt. :) ÄLSKAR svängbara hjulen, sku aldrig köpa en med bara fasta mer, den e otroligt smidig i butiker (o överallt annars å)! :)

   Radera
  3. Ett minus e ju nog dock kanske att den är dyr, över 1000e om man int får nån rabatt (vi fick ju vår för typ 960?? eller nåt sånt). Så nog tror ja ju att man hittar bra billigare också men vi föll nu för dendär o int ha ja ångra att vi lag di pengarna på den ändå heller. :)

   Radera