torsdag 15 september 2016

Rymlig liten bil

Annika ville se bild på hur vagnen ryms i bilen, så here you go!


Enda "minuset" vilket egentligen inte är ett minus för mig eftersom att jag har för vana att göra det när jag sätter vagnen i farmar-toyotan också, är att man måste sätta i vagnen i två delar. Åtminståne vår vagn får man inte ner så lågt som det behövs när man har sittdelen på chassit så man måste ta lös sittdelen, fälla ihop chassit o sätta in de, o sen lägga sittdelen på. Men som sagt, inget problem för mig.


Efter att jag tog bilderna hoppade vi i bilen och åkte till Larsmo o hälsade på mommo! 
Det första Oliver gjorde när vi kom fram var att kasta tuttu + tuttband i wc'n så tuttun åkte sen i roskis o han fick va utan resten av tiden där. Perfekt med tanke på att vi försöker avvänja tuttu på dagen, not so kul bilresa hem dock. 

1 kommentar: