onsdag 28 september 2016

Lite disco på kvällskvisten

Carro o jag har ju nåt förutom awesomeness gemensamt, nämligen crossfittande karar, så ikväll hoppade jag o Olli i bilen o for hem till dem medans gubbarna var o jumppade loss.

Det blev disco med Pippi o en ballerina, och ett konstaterande när jag fick se bild på mig själv. 
Som vanligt är man ju inte lika fager när nån annan fotar som när man tar selfies från rätt vinkel (no shit), men också hur jäkla mongo denhär so called pannluggen min är.

Madde klippte ju mitt hår i lördags o jag sa åt henne att hon inte behöver röra pannluggen då jag ännu inte vet vad jag ska göra med den, om den ska klippas eller sparas lång, nu är den alltså i nånsorts fult mellanläge. Men alltså jaa.. itt vejt he ja va man ska dzera åt e. Den hänger liksom bara som en gardin mitt på, hahah.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Lo bestämd va han sku ha 😅 he fanns en pippiperuk å men hann int ta na bild då han hadd he, ha va så fin 😁😁

      Radera