lördag 10 september 2016

Ja just det, vi har ju en hund också

Alltså hur tankspridd är det lov att vara som småbarnsmor? 
Vi har ju som sagt bokat hotell (som man inte kan ändra eller få pengarna tillbaka för om man avbokar...) för nästa helg i Lappeenranta när vi ska på dop, och så kommer vi va en natt före det hos S mamma. Och så har jag glömt att fixa skötare åt Pendi.

Familjen har inte passligt att ta henne då ju mamma sitter i rullstol o de redan har 2 hundar varav åtminståne en som hon inte kommer jättebra överens med, och brorsan o sambon ska bort över helgen. Där tog alltså alternativen typ slut.

Så är det nån bekant (vill inte riktigt ge henne åt complete strangers ändå..) som jag ännu inte kommit på att fråga av som skulle ha passlit att ha vår lilla fyrbening inneboende ett par dygn? Vi far alltså typ 16 tiden fredag eftermiddag och kommer hem söndag eftermiddag/kväll. Hon är ju inte speciellt krävande, mat, vatten, kärlek o kissrundor är typ vad hon behöver i stora drag, men hon är dock lite rädd för barn då de ju ofta är ganska vilda o "hårdhänta" och hon är så liten. Annars väldens snällaste hund!

Och vet nån annars hur länge på förhand man måste ha bokat plats på typ Tuhnulas hundpensionat om hon i värsta fall skulle va där?

4 kommentarer:

 1. Tuhnula är ofta fullbokade, dit behöver man höra av sig länge på förhand, det skadar ju dock inte att hröa sig för om det ändå skulle råka finnas en ledig plats. Nindog's i Forsby eller Brozhunters Inn i Nykarleby finns ju t.ex. också, kanske de eventuellt skulle kunna ha en plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack för tipsen, har inte ens vetat om nåt annat än Tuhnulas så. :)

   Radera
 2. Finns ju ett hundpensionat i fäboda också, och även vid lannäslund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aija de ha ja int veta om! :) Men som tur fick vi fixat de nu redan så hon ska va hos S kompis. :)

   Radera