söndag 4 september 2016

Helgen

Igår blev det lite jobb och inte riktigt nånting alls resten av dagen. 
Idag for vi till Kokkola o åt oss mer än mätta på en massa gott som Emmi hade gjort, sen var vi o hälsade på min mamma som sitter hemma med fötterna i paket efter operation, och ikväll var Oliver o jag ut på cykeltur för att inte förgås av tråkighet. 
Jag tänkte att vi bara cyklar till parken o leker där en stund, o sen cyklar hem. Men lillen tröttnade på parken efter typ 3min och ville upp på cykeln igen, så det blev en cykeltur runt typ halva stan istället, heheh. Nåja, bra med vardagsmotion när man inte tränat på nästan 2 veckor!


Imorgon däremot ska det bannemig bli träning! Är lite sur då jag inte slapp o springa fäbodaloppet igår ens då jag varit så förjäkla förkyld i veckan, men nu börjar det va riktigt på det absolut sista bara som är kvar, så det är skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar