tisdag 13 september 2016

Heldagsbesök

Houh, vi har haft vvs'are (och pappa ett par varv) här hela dagen, från halv 10 till typ 5 med ett litet avbrott däremellan. Och fast man inte gör nåt själv är det typ tungt(?) att ha folk i huset hela dagen. 
När Oliver sover på dagen t.ex, då slänger jag mig normalt på soffan alternativt på sängen o bara chillar bottni. Men ids man göra det mer främmande karar i huset som dessutom går genom vardagsrummet stup i kvarten? Nej. Då måste man sådär awkwardigt försöka få det att se ut som att man faktiskt har nåt att göra.

Så, resultatet av dagen blev iallafall nytt rör och ett ännu större hål i väggen. Men jag är bara glad för att de inte behövde börja såga sönder några kakel i badrummet, utan det gick att fixa från andra sidan.

Efter att ha varit hemma hela dagen o försökt underhålla barn o hund så att de inte skulle blanda sig i vvs'arnas jobb för mycket så for jag o träna när S kom hem. Efter gårdagens bl.a. 95 deadlift så kändes baklåren stela som en järnstång men helt bra träning blev det idag ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar