torsdag 29 september 2016

Barnrum i planeringsstadie

Janå, tills jag kom till boxen i eftermiddag var det ju pissväder så ni kan ju gissa hur det gick? Skitdåligt. Nå, åtminståne lärde jag mig nåt men handstående är det nog länge tills jag behärskar än.

On to something roligare! Idag rensade jag ur rummet som ska bli Olivers. Jag satte extrasoffan i vardagsrummet bara för att få den ur vägen, så nu har vi ett vardagsrum fyllt av soffor;


Sen tog jag lös alla lister, spikar och gardinstänger och började jag riva tapeter medan O sov middag. Tapeterna är typ fast med pikaliima eller nåt i den graden så även fast man har tapetångare sitter de som fastväxta. -_- Jag skulle nästan kunna tänka mig att jobba med att tapetsera då det är så kul men fyfan för detdär tapetrivandet alltså.

Här är en liten föreskymt och vad som ska göras. Kul att välja tapeter, men det finns ju så många fina! Jag vill att det ska va ett lekvänligt rum åt vår lille kille men ändå ganska stilren tapet som han inte växt ur redan om några år. Det blir troligtvis en fondvägg o sen resten nån ljus färg, beror lite på fondväggen.

5 kommentarer:

 1. Åh den med rävar e så fin!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa den e nog en av favoriterna! :)

   Radera
 2. Helt underbar dendär rävtapeten! :O

  SvaraRadera
 3. Vi har rävarna hemma hos ids och jag också älskar den meeeen jag har lite tröttnat på den efter ett år, kanske för att den är rätt speciell men så e de kanske med allt man väljer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just de sa en kompis också då ja visa dem, att man kanske tröttnar efter en tid.. men får se, har int bestämt mig för nåt ännu. :)

   Radera