tisdag 27 september 2016

Åt en liten masterchef

Det blev väckning kl 05:45 imorse och första vilan redan 08:15 så det blev ingen öppen dagklubb idag då the little man sov förbi första timmen. Nåja, nya tag nästa vecka! 
Istället for vi till Larsmo o hälsade på mommon o hundarna.

Sen for vi hem o kokade mat o tog en åktur på balanscykeln som S köpte förra veckan då de slumpade bort dem på Prisma. Bra att ha färdigt till nästa sommar!


Jag vet inte om jag har nämnt det här, men vi(jag) kommer göra om vårt gamla sovrum till ett nytt rum åt Oliver, då han ju kommer få en ny större säng (den som jag målat om) så blir hans rum så litet, så vi gör det till gästrum/extrarum då istället. Rummet han ska få är typ det enda som vi inte har renoverat alls än, så tapeterna är alltså fula från 80-talet, taket är ännu träfärgat och golvet är i dåligt skick (there is a reason varför jag inte visat det på bloggen heheh). Idag har jag sålt bort lite onödiga möbler så jag får mer renoveringsutrymme i rummet, och så småningom ska vi börja på med att byta golv, sätta upp ny takpanel o tapetsera om. 
Kul att ha nytt projekt på gång!

Har lite planerat att göra det som julklapp åt Oliver och på samma gång införskaffa ett lekkök åt honom, då han tycker så mycket om att "koka". Så om nån råkar ha nåt överlopps från Ikeas Duktig-serie till salu får man gärna bjuda ut (jag menar ändå måla om köket så det gör inget fast det inte är helt i nyskick)!

4 kommentarer:

 1. Har du nångång varit på måndag på öppen dagklubb vid bonäs? Har länge tänkt fara men de har inte blivit av. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej faktiskt int, de blev nog bara att vi for till vestanlidgården då Fia o Colin for dit. :)

   Radera
 2. Biltema har billigar barnkök :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack för tipset, har int ens vetat att de har barnsaker. :)

   Radera