torsdag 8 september 2016

2 dagar

De senaste dagarna har vi hängt med kompisar hos Fia och alla tre killarna blev så förtjusta i Colins läshörna! Oliver fullkomligt äääälskar böcker just nu och kommer hela tiden med böcker åt en att läsa. Han orkar ju sitta o lyssna typ 3sek innan nästa ska hämtas men det är en annan sak.


Och så har vi hälsat på stackars mommo som sitter i rullstol då hon fått båda fötterna opererade för en vecka sen. Hundarna är dock nästan mer intressanta tycker Oliver, som ska till hundhagen så fort man släpper ut honom ut bilen. "buh! buh!" 


I förmiddags hoppade vi på cykeln o for o hälsade på Ida och Abbe en sväng, och sen har vi bara varit hemma. Jag var ett varv via loppis sålänge S var hemma en sväng innan har for i träna och hittade faktiskt en hel del åt Oliver! Några långärmade tröjor, pyjamas och så både skaljacka och vindfleece från P.o.P!


Igårkväll bokade jag hotell så nu har vi hotellnatt och frukost att se fram emot nästa helg då vi åker ner till Lappeenranta för dop av Olivers lilla kusin! Oliver och Sami träffade henne redan när jag var i Stockholm men jag har inte sett henne än, så det ska bli kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar