onsdag 3 augusti 2016

Säljer hela halva hejmani

Från och med imorgon ska jag prova på nåt jag aldrig gjort förr, nämligen ha loppisbord! 
Jag har flera gånger tänkt på det men aldrig kommit mig för det, och ärligt talat varit lite rädd för att ingen skulle vilja köpa nåt och jag bara går back när jag då själv hamnar att betala bordshyran, heheh.

Men nu ska det testas på iallafall! Skulle va kul med lite extra spendingmoney i Stockholm i slutet av månaden och med så mycket grejer som jag packat ihop ikväll så borde jag nog ha gjort dethär redan för flera år sen..

Och jag blir så irriterad när jag själv går på loppis då folk säljer kläder för samma priser som man kan hitta på rea i butiker, några klänningar som är splitternya (förr när jag jobbade o var richbitch orkade jag ibland inte ens skicka tillbaka kläder som inte passade..... smart) har jag satt typ 3-4€ på men annars är det typ 0,50€-2€ som gäller på kläder och väskor. Känns ju onödigt att försöka sälja nåt o sen behöva ta hem det igen bara för att man satt för dyrt pris.

Och det är nog otroligt hur mycket saker man samlar på sig genom åren.
Förr samlade jag t.ex. på väskor.. som jag nu inte använder ens ibland. Har alltid bara med mig plånbok eller om jag behöver ha med mer, kånken. Och högklackade skor!? Jag är 182cm lång! Ofta jag använder såna? Svar: Nej.


Mamma kommer hit redan i arla morgonstund imorgon när syrran far till jobbet och är här med O sen så jag får fara o fixa bordet så fort loppiset öppnar. Så sen får ni komma o shoppa från bord 150 vid Amida Hallen (stora loppiset)! 

2 kommentarer:

  1. Storlek på kläderna o skorna? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. M på de flesta kläder o stl 40 på de flesta skorna, kan va 41 på nåt par. :)

      Radera