torsdag 11 augusti 2016

När det inte blev som man hoppades

Alltså timingen i denna familj med att lillkillen blir sjuk..! Liksom när vi hade planerat att fara till villan över midsommar och Oliver blev sjuk, så hände detsamma nu igen. Gissar dock mest på att det är nya tänder som bråkar så vi får hoppas att det går om fort. Dagen har bestått av mycket dreglande (han brukar annars inte dregla men har gjort de senaste dagarna), 6 kakkalass (norm. 1/dag) och en pigg och glad kille annars, men så kom 38,8 graders feber krypande nu till kvällen..

Resan söderut blir troligtvis inställd för att lämna ifrån sig en mamis liten kille två nätter känns nog inte helt bra..

Men om vi ska hitta nåt bra med dagen är det väl att jag var o packade bort loppisbordet, och for hem 75e rikare, alltid nåt! Samt att det pratats med banken och blivit bestämt att bilen ska bytas så fort vi hittar nån bra begagnad. Toyotaskiten åker och nåt annat ska hem, märke och modell är dock lite osäkert än, vi har ju sån otur med bilar då vi bara har såna som går sönder hela tiden men hoppas på att vi väljer rätt denna gång.

Nåja, liivi gar vidari!

Bild från i förrgår när vi var på förmiddagskaffe hos Ida och Abbe!

7 kommentarer:

 1. Då kan jag rekommendera världens bästa bil, Skoda Octavia! Ta en titt på den. Vi köpte vår ny 2011 och har ännu inte ångrat det en sekund ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Sami har faktiskt varit o provat en sån, samt en hel del andra, så får se va de blir sist o slutligen (jag bryr mig inte så hårt bara man slipper från A till B o den är någotsånär rymlig, heheh).

   Radera
 2. Här rekommenderas Volvo V70...vi är redan på tredje begagnade och har inget att klaga på! Rymlig och skön att köra med! Och vi har bytt bara när kilometrarna börjar bli myki...Hoppas ni hittar en bra bil!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. S bror köpte just en sån o de är nöjda med den hittills också! :) Tack för tipset!

   Radera
 3. Och vill ännu tillägga att en 180cm+ sitter rymligt i baksätet fastän chauffören e 180cm! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå DE låter bra! ;) vilken av bilarna e de? Då ni e flera anonymare 😅

   Radera
 4. Sorry! Alltså ja menar volvon! 😂

  SvaraRadera