söndag 14 augusti 2016

Helgen hemma istället

Det blev ingen roadtrip söderut denna helg, men vi har haft det rätt så trevligt ändå (dessutom fick jag ju nog sparat lite pengar på detta sätt så jag har lite mer till Stockholm om 2 veckor!! Ser så fram emot det!!). Febern har inte kommit tillbaka sen Oliver hade det på torsdagskvällen, och han sov hela natten fre-lör, men inatt var vi nog vakna 2h igen likväl, nå, hoppas det ger med sig snart.

Crossfittävlingen har vi streamat så den följde vi med iallafall, och bebisen får vi en ny chans att träffa nästa månad då det vankas dop, då får även Oliver hänga med och då ska vi alla spendera en skön helg på hotell.

Istället har jag varit på bio med min kusin Sara och såg Suicide Squad, och testat på att ha pannlugg en kväll. Som tur klippte jag en sån man kan ändra tillbaka till snedlugg beroende på var man har benan, trivdes inte tillräckligt bra i det för att ha det 24/7.


Och så har jag gått på loppis. Fast jag ju nyss själv hade bord där hade jag inte tid en endaste gång under den veckan att själv gå o titta ordentligt va andra säljer. Kom hem med leksaker, en bok och ett par byxor för sammanlagt 1,10€. Kändes billigt o bra!


Igårkväll hade vi en helt vanlig myskväll hemma. Efter att Oliver somnat ville vi ha nåt gott, så efter lite googlande hittade jag en variation till tortillas, tortillatårta! 
Stek maletkött och blanda i en påse kryddmix, sätt i en hackad tomat, en halv burk majs och en burk salsasås och blanda om, varva sen tortillabröd med blandningen + lite ost i en ugnsform och toppa översta brödet med ost, sätt in i ugnen på 225grader i 10min. ENJOY med gräddfil och sallad + gurka + resten av majsen. Supergott o enkelt!


Denna mulna (muliga? wtf hur säger man?) söndag har jag klippt gräsmatta, städat upp på bakgården och planterat om ett par plantor. Finns ännu en hel del att göra utomhus men nu tänker jag slänga mig en stund och se ett avsnitt Shameless (=serietips!!)

4 kommentarer:

 1. Vad tyckte du om filmen? Jag har funderat att gå och se den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njä sådär, lite FÖR scifi/fantasy för min smak, o tyckte de va ba en massa punch-lines som man märkt att "ska" va roliga men som int direkt va.. men den får typ 2/5 poäng fö den va annars ganska fint gjord o speciellt dendär Harley Quinn karaktären va bra! :)

   Radera
 2. Du passar jättebra i lugg! Å jag ser å såå framemot helgen då du kommer:)

  SvaraRadera
 3. Du passar verkligen bra i lugg! :) snyggt!

  SvaraRadera