lördag 20 augusti 2016

Finservisen

Igår for jag med mamma till Juthbacka marknad, har inte varit dit på flera år och tänkte att jag nog säkert kommer komma hem lika tomhänt i år som jag tidigare gjort, men icke! Mamma o jag shoppade så vi var tvugna att fara hem innan vi ens gått igenom allt då vi inte kunde bära mer, hahah.

Jag har ju länge velat ha en finservis med 12 koppar, fat och assietter. Nå, hem kom jag med 21 (ja, tjugoen!) koppar, 21 fat och 21 assietter! Finservis som heter duga. Och så jättejättefin sen. Blev fäst vid den direkt, och när jag diskade igenom allt idag lämnade jag o se på varenda blomma hur fina de är. 
Och allt fick jag nerprutat med mig hem för 35€!


På ena sidan av koppen står det blommans namn och ett landskap i Sverige (det var svenskar som sålde dem), blomman är alltså landskapsblomman för de olika landskapen.

5 kommentarer:

  1. Åh va fina! Ja leta också efter en finservis men de flesta va svindyra eller så fanns de int tillräckligt många koppar och fat. Du va säkert strax före mig, haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa ja e så kär i dem! 😍 Jo ja tyckt di hadd mest Arabia o sånt som kostar skjortan.. 😐

      Radera