onsdag 17 augusti 2016

En morgonpigg och en morgontrött

Idag var det väckning 6:15 tyckte lillchefen. Morgonen verkar krypa bakåt mot natten mer och mer verkar det som av nån konstig anledning, brukar det inte va tvärtom när det nalkas höst och mörker skulle jag vilja påstå att jag kunnat konstatera under mina snart 25 levnadsår?

Sen är man ju förstås trött redan kvart över 8 på morgonen och liksom igår blev det två timmar i vagnen på utsidan då. Ja tack - säger jag men kunde man inte ha tagit en av de timmarna o skarvat ihop det med nattsömnen istället?

Sen vallfärdade blondiner från när och fjärran hit, och nån enstaka brunett. Inte oss emot då de kom bärande bullar, choklad och glass!

2 kommentarer:

  1. Helt otroligt vilken snygg hållning jag har :) och håret.. So fab! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahhaha jaaa håret va nog 10 poäng janica

      Radera