måndag 8 augusti 2016

Bara slutspurten kvar nu

Vet ni hondär Carro? Ikväll var det dags för hennes babyshower/middag som Fia, Janica och jag ordnade åt henne. Vi hade redan tidigare pratat om att man bara brukar fira inför första barnet, så hon hade inte alls förväntat sig nån form av babyshower, men vi tyckte att hon nog var värd en lite uppvaktning iallafall, så bra som hon orkat genom hela graviditeten utan att klaga en enda gång, och sån underbar vän som hon är, kände vi nog att det var på sin plats med nånting, så vi kompromissade och gjorde det lite mer småskaligt i form av en trevlig middag!

Att det skulle vara en överraskning var ju dock en självklar grej i det hela, och efter att ha funderat på hur vi skulle göra det så tog vi hjälp av Carros mamma som satte ögonbindel färdigt på henne, så for vi under tystnad och hämtade upp henne och körde omkring en sväng innan vi kom till slutdestinationen: Fias house.

Janica smyger för att se om Carro är på plats för upphämtning, bilfärd med en som undrar vem som kör så dåligt "är e fia!??" och the preggolady som blir ledd in.

Väl inne spelade en låt från hennes förlossningslista, ögonbindeln togs av, tårar fälldes och kramar kramades.


Sen blev det hemmagjora pizzor, presenter, gravidalias och några timmar tjejprat bästa vänner emellan!


Hoppas vi snart får träffa den lilla bebisen som ännu ligger och växer till sig i magen, och att allt går bra när hon väl bestämmer sig för att komma ut! ❤︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar