måndag 4 juli 2016

RabaLberpaj

Idag kom jag på at det är så länge sen jag har bjudit hit nå kompisar på kaffe, så sagt och gjort, ungefär kl 12 uppenbarade sig Fia, Colin, Carro och Lo på trappan! Lo var fast besluten att leka i sandlådan, så innan vi blev uppätna av myggorna hann vi sitta där ute en stund till att börja med! 
Det är otroligt irriterande att vi har så oerhört mycket mygg här, typ 3x så många som på vilken annan gård som helst..

Dagen till ära hade jag slängt ihop en rabarberpaj (eller rabaLber som Carro tror att det heter...), faktiskt första gången i mitt liv som jag gjort en smulpaj men den blev helt bra tyckte jag!


Oliver har förresten lärt sig att skutta sig framåt med mopon han fick av mommo o moffa i födispresent! En stund har han gått omkring med den men nu fattar han att sätta sig ner på sitsen också, heheh.


Nu ska jag sätta babyvakten i ovannämnde killes rum (som somnar på 2 röda varje kväll sedan han bara sover en dagslur nuförtiden) och själv gå ut o såga av lite grenar på äppelträdet som hänger över gången till entrén. 
S är o tränar, o igårkväll var han o fiskade, är det nån som startar ramaskri om det? Nä, trodde väl inte det. Det är väl bara mammor som inte får va borta hemifrån kvällstid, enligt somliga.

1 kommentar: