torsdag 14 juli 2016

Några sommartimmar

Idag har vi haft en riktigt härlig sommareftermiddag! Vi har ju inte direkt blivit bortskämda med den varan hittills men det är väl att tacka och ta emot det man får!

Medan solen sken på eftermiddagen passade jag på att lyfta ut en balja med vatten på terassen som O fick plaska sig genomblöt vid sidan om. Han har börjat vägra badbalja och är smått livrädd för duschen av okänd anledning (även hårfönen och dammsugaren är helvetiska mördarmaskiner), men att sitta på sidan om och plaska är en höjdare!


Även att riva bladen av mammas blommor och allåkersbären (a.k.a. vatikkona som vi sa i Näsihoods) är en angenäm sommarsysselsättning.


Sen hoppade jag på cykeln och for o jobbade 16-20, ytterst somrigt att kunna cykla hem i bara en tunn tröja lite över 8 på kvällen! Imorgon väntar samma skifte och jag hoppas på cykelväder även då.
Nu ska jag slänga mig vågrät och läsa lite spännande bok (Sandmannen, av handär som jag inte minns vad heter just nu) innan jag somnar. Imorgon väntar förmiddagswod och jag kan egentligen inte riktigt förstå varför jag far o tränar då när jag vet att jag tränar dåligt innan kl 14. Men hee såde.

5 kommentarer:

 1. Vår pojke som e lika gammal så blev också rädd för badbaljan och duschen. Vi for me honom en gång till simhallen, efter de gick de rikti bra igen. Nu köpt vi också baby badskum så nu e de roligt igen. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack för tipset, ska skriva badskum! 😁

   Radera
 2. Lite nörd info: sandmannen av Lars keppler. Keppler är ett "artistnamn gör makarna Alexander och Alexandra Ahndoril.

  Värdelöst vetande egentligen men ville "skryta" lite =) tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah helt ok att skryta emellanåt, o dedär veta ja faktiskt int! :D

   Radera