tisdag 26 juli 2016

Ett år efter förlossningen och starkare än någonsin

Det är inte ofta jag sätter upp sånahär inlägg nuförtiden, kanske för att jag känner mig typ för gammal..? Eller för att jag är mamma och det då av nån anledning känns lite opassande? Äh, jaja vem bryr sig om 100år. 

Hur som helst så är jag faktiskt jättestolt över mig själv och min kropp, som orkar så bra varje dag och utvecklas med mig. Och då tycker jag inte det är nåt fel att visa det om man vill!

Idag har jag gått omkring i bikini här hemma halva dagen, och jobbat andra halvan. Under första halvan gick jag förbi spegeln och tänkte lite att "faktiskt, dethär har jag nog gjort ganska bra ändå!". 
Jag tänkte alltid innan jag blev gravid och under graviditeten att jag gärna vill ha tillbaka min kropp som den var innan, men att det skulle hända redan ett år efter förlossningen, och att jag skulle vara mycket starkare och trivas bättre i min kropp än innan, det hade jag nog inte ens vågat hoppas på!

2014 - slank
Tränade på gym 5-6gånger i veckan varav minst en gång 1h cardio och åt väldigt oregelbundet. 
2016 - stark
En graviditet senare, ca 4 crossfitwod'ar i veckan, knappt nån övrig cardio och äter mer och mer regelbundet. Fylligare kropp, större ben och röv som jag alltid önskat, samt mycket starkare bål. En kropp som orkar mer än någonsin!

Jag tycker det är viktigt att dokumentera sig själv och sina framsteg. Man får en sån motivationsboost när man ser att nåt faktiskt händer med kroppen, vilket är svårare att se bara i spegeln när man inte har nåt att jämföra med!

4 kommentarer:

  1. Bra jobbat hörru! Jag önskar jag hade den motivationen/disciplinen/orken att faktiskt träna så mycket och äta bättre. Efter denna graviditet ska jag också träna upp en stark kropp, eller iaf försöka. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Kan jag så kan nog vem som helst, kämpa på bara! :)

      Radera