måndag 11 juli 2016

Alla blir äldre

Här råder tystnad! Vi har nämligen haft rätt fullt upp i helgen.
I lördags blev det jobb från arla morgonstund, som jag sen rusade hem i ilfart från för att hinna duscha o ställa mig klart på en halvtimme. Sen skulle vi nämligen iväg på en väns 30års fest!

Det började med mat vid Fäboda o sen for vi hem till deras på kaffe, tårta o bastukväll. Jag kände mig dock inte bekväm i min tantlook (så svårt att veta vad man ska ha på 30 års fest! Förr tyckte man ju typ att 30 åringar är typ fossiler men inte nu är de ju plötsligt rätt unga ändå) så jag for hem o böt kläder före vi for på tårta. Oliver var hos mommo o moffas o skötas, de skulle dock också bort på e.m. så syrran fick ta över, och lite över kl 19 for vi efter dem båda två. Oliver somnade redan i bilen o vaknade inte ens fast jag böt till pyjamas åt honom sen, och syrran lämnade hit o se film, så kunde vi åka tillbaka till festen. S fick dock typ lite migränanfall sen så vi var hemma kl 23 igen, heheh. *känner mig gammal*

En bild på ungdomen på jobbet o tanten som ska på kalas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar