måndag 13 juni 2016

Vagn på vift

Alltså vår vagn har nog fått va med om äventyr idag, hahah. 

Först märkte vi när vi satte Oliver i vagnen på parkeringen, att ojdå, vi har glömt dendär bågen man sätter över benen så att han inte faller ur, hemma. Så hela turen runt djurparken fick man ha stenkoll så han inte plötsligt skulle slänga sig ur vagnen och bli uppäten (har har aldrig gjort nåt sånt utan sitter alltid snällt i vagnen men nångång ska ju va första gången tänker jag, och då kommer det ju troligtvis ske bredvid nåt livsfarligt djur, som ju iofs var inhägnade allihopa men allt skit brukar ju hända på samma gång så nåt skulle säkert slippa o smita just då.)

Nå, sen då vid första hagen där det fanns typ rådjur, så sluttade stigen man gick på lite mot diket, och diket sen var typ 2m djupt. Nå vad sker inte då!? Jo, vi hör att nåt knastrar lite bakom oss, så vi svänger oss om och ser hur hela vagnhelvetet voltar ner i diket! 
Som tur satt Oliver i famnen då och inte i vagnen, och vi skulle knappast släppt vagnen (vi trodde att vi satt på bromsen men tydligen inte) o tittat bort om han satt i den, men det var ju nog det enda jag tänkte på sen, att hel-vete vilken tur att han inte satt i.

(det var brantare och djupare än det ser ut)

1 kommentar: