torsdag 9 juni 2016

Tacka vet jag loppis när man har barn

Idag när S ändå var hemma passade jag på att gå ett varv på loppis ensam! For också innan via en arbetskompis o köpte några plagg som hennes kille växt ur, så bra att man kan återanvända!

Det finns ju såna som tycker att loppis är äckligt och aldrig skulle köpa nåt att sätta på sina barn därifrån. Men det måste jag säga att jag inte förstår ett dugg. Eh..? Det är barnkläder som andra bebisar/barn haft på sig..? Det är ju liksom inte kläder som nån 67 årig puligubb i skolparken har gått omkring med. 

Det blir ju oerhört dyrt om man ska köpa allt från butik när barnen ju växer ur flera storlekar per år i början. Nu på bara ett år har vi gått från 50/56 när han föddes till 80/86 nu som ettåring! Har redan hela mammalådan och en plastpåse fullpackad med urväxta kläder!


10 bodysar, 2 byxor, 2 par strumpor, en väst och en tröja för 12€. I butik skulle man bara få en och en halv body för det priset.

Nåt som jag varit sugen på att köpa en längre tid är en finservis. Och idag när jag höll ögonen öppna efter såna så såg jag att det ju fanns massor! Och väldigt billigt dessutom. Flera serviser för 9€ för 6 koppar och fat! Dock lämnade allt på hyllan ännu då jag inte just nu är i direkt behov (och gärna skulle vilja köpa 12 av samma direkt), men nångång ska jag nog införskaffa en finservis bara jag hittar just dendär rätta.

4 kommentarer:

 1. Loppis är bäst! Väntar vårt första barn nu och de allra flesta kläder i 50-56 har jag köpt från loppis för 50 cent-3 euro per plagg! Barnkläder från Loppis är inte alls äckligt, som du säger är det ju andra barn som haft dem + att man ju ändå tvättar allt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa va bra, o åt småbebisar syns de ju int ens att plaggen e använda då de hinner ha dem så kort tid! :) Och så behöver man int va lika harma sen om man int ha hunni använda ett plagg som man köpte för 1,5e än om man sku ha köpt de för typ 19,90e. :D

   Radera
 2. Å vilket loppis fydar du på? Tycker inte jag hittar nå i Jeppis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är egentligen bara till Amidahallen oftast. :)

   Radera