måndag 27 juni 2016

Summassaari

Nåjaa J-townborna har återvänt! Efter att ha letat igenom hela huset 2 varv i jakt på datamusen som Oliver hade städat undan i fredags o lagt i hallskåpet på en svart väska så den inte syntes, kan jag igen använda datorn utan att få nervsammanbrott på dendär lilla musplattan man annars måste använda, och visa er några bilder från de senaste dagarna!

Igår på förmiddagen for vi till ett ställe i Saarijärvi som heter Summassaari, där det finns en ås som går långt ut i vattnet. Solen sken och det var inte mycket mygg, så det var en perfekt förmiddagsutflykt! 
Oliver somnade i vagnen nästan medsamma vi började gå och vaknade just innan vi skulle sätta oss i bilen tillbaka, så han hann inte se så mycket av utsikten, men tror knappast han skulle ha brytt sig så mycket heller, heheh.


Efter att ha gått typ hälften av åsen blev det smalade och så mycket rötter och stenar på stigen, så bara Sami och jag fortsatte ända till slutet, medan de andra stannade på kaffepaus sålänge.I slutet fanns en liten strand där man kunde simma, men vi hade tyvär inte packat med oss nå simkläder, så vi svängde om och gick tillbaka igen och åt en glass innan vi hoppade i bilen tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar