onsdag 22 juni 2016

Sommardagen

I förmiddags hoppade jag och Oliver på cykeln och swishade iväg till Carros på lunch! 
Hon är nog lite av en feeder hondär Carro, alltid en massa bulla o hembakt med kaffet och lunch nu som då däremellan! Men int tackar man ju direkt nej så hon får nog gärna feeda på bäst hon vill, heheheh.

Sen satte vi barnen i vagnarna, och for ut på promenad till Skorpan!


Jag hade ju verkligen inte planerat att jag skulle till stan o visa mig framför folk, utan att vi bara skulle sitta avskärmade från omvärlden hemma hos Carro, så jag hade ju på mig mikrokorta shorts där röven nästan faller ur, knappt borstat hår och inte en gnutta smink, jag hade ju för fasen legat och solat på terassen just innan vi hoppade på cykeln.

Nå, tog det inte så hårt, brukar oftast inte bry mig nämnvärt om hur jag ser ut (there's no saving this face heheh..) så jag tänkte att tja, kanske man får ett par poäng på "natural beauty" kontot iaf.. 
men så såg jag dessa bilder och ba "m-hm.. ja he va såde ja sir ut. janå.. ti for he."


Sen for vi vidare till en park så barnen fick leka av sig lite, men mest var det väl nog mammorna som tyckte det var kul att gunga, hahah.


En riktigt bra halvdag med vänner i sommarsolen!

1 kommentar:

  1. Hahahahahah jag hinda redan tänk: nåmen helt bra bilder hon ha lagt på mig idag - åså kommer bilder bakifrån hahaha. Jaja men du va ju int helle så värst snygg på bilderna så who the hell cares :D :D lånar lite pics av dej okej bra tack

    SvaraRadera